24/12 Kerstavond Dinner

 

  • Aperitief met hartverwarmende hapjes
  • Tartaar van zeebarbeel met parelcouscous
  • Handgepelde grijze Noordzeegarnalen en zacht gegaard kwarteleitje
  • Zeeuwse platte oester, granité van appel en citroenverbena, wilde venkel

  • Carpaccio van Sint-Jakobsnootjes, Oost-Indische kers, rammenas

  • Bisque van grijze garnalen met Zeeuwse mosselen, kokkels, rouille en croûtons

  • Jonge Franse kalkoen filet p’tit Duc, veenbessen, peperkoek noten crumble, geglaceerde butternut, crème van peterseliewortel en paddenstoelensaus

  • Ambachtelijke Belgische biologische kazen

  • Tiramisu Flavors, amandel crumble, espresso, speculaas roomijs, chocolade
  • Koffie of losse thee met zijn zoete zonden

 

125 € - inclusief water en voorgestelde wijnen

 

Goezeputstraat 6, 8000 Brugge.

 

25/12 Kerstdag Lunch & Dinner

 

* Aperitief met hartverwarmende hapjes

  Tartaar van zeebarbeel met parelcouscous

  Handgepelde grijze Noordzeegarnalen en zacht
  gegaard kwarteleitje

  Zeeuwse platte oester, granité van appel
  en citroenverbena, wilde venkel

* Carpaccio van Sint-Jakobsnootjes,
   Oost-Indische kers, rammenas

** Bisque van grijze garnalen met Zeeuwse
    mosselen, kokkels, rouille en croûtons

* Jonge Franse kalkoen filet p’tit Duc, veenbessen,
   peperkoek noten crumble, geglaceerde butternut,
   crème van peterseliewortel en
   paddenstoelensaus

*** Ambachtelijke Belgische biologische kazen

* Tiramisu Flavors, amandel crumble, espresso,
   speculaas roomijs, chocolade

* Koffie of losse thee met zijn zoete zonden

 

* 3 gangen menu aan 89€

** 4 gangen menu aan 109€

*** 5 gangen menu aan 125 €

Alles inclusief water en voorgestelde wijnen

 

Goezeputstraat 6, 8000 Brugge.

 

31/12 Oudejaar 18:30 - 24:00

 

  • Aperitief met hartverwarmende hapjes
  • Tartaar van zeebarbeel met parelcouscous
  • Hand gepelde grijze Noordzeegarnalen en zacht gegaard kwarteleitje
  • Zeeuwse platte oester, granité van appel en citroenverbena, wilde venkel

  • Bisque van grijze garnalen met Zeeuwse mosselen, kokkels, rouille, krokante zuurdesem

  • Franse Sint-Jakobsvruchten kort gemarineerd, Oost-Indische kers, rammenas rosa

  • Pieterman filet met volkoren risotto en jonge bio worteltjes, jus ras-el-hanout

  • Hertenkalffilet, peperkoek noten crumble, geglaceerde butternut, jonge peterseliewortel en wild jus

  • Ambachtelijke Belgische biologische kazen

  • Tiramisu Flavors, amandel crumble, espresso, speculoos kruiden roomijs, chocolade

  • Koffie of losse thee met zijn zoete zonden

 

149 € - inclusief water en top wijnen

 

Goezeputstraat 6, 8000 Brugge.