à La carte

Voorgerechten

BIETEN 24

verschillende soorten biet - noten - krokantje van fenegriek kaas

SINT-JAKOBSVRUCHTEN uit Dieppe 29

bloemkool structuren - Macvin

TATAKI van HERTENKALFFILET 28

radijs - gefermenteerde kool - peterselie - ponzu

VOLKOREN SPELT RISOTTO 24

schorseneren - salie - gepocheerd eitje - Oudlander

Hoofdgerechten

SAVOOIKOOL 29

knolselder - aardpeer - béchamel saus - Pas de Rouge

CATCH OF THE DAY 34

aardpeer - winterprei - citroen aardappelpuree

TAGLIATA VAN HOLSTEIN RUND 36

kortgebakken entrecôte - rucola - balsamico - Oudlander

 

Nagerechten

APPEL ELSTAR 12

speculoosroomijs - winterkruiden - mandarijn

COUPE COLONEL vodka 12

COUPE PASSIEVRUCHT limoncello 12

KAASPLANK 14

biologische, belgische kazen

Seizoensmenu

Amuses
Voorgerecht

TATAKI van HERTENKALFFILET

*Tussengerecht

COQUILLE

**Tussengerecht

PIJLINKTVIS ceviche

Hoofdgerecht

CATCH OF THE DAY

Nagerecht

APPEL ELSTAR


- kaasplank i.p.v. dessert  + 8

- extra gang kazen + 14

3-gangen menu 49 euro
     - Selectie wijnen per glas bij

VG en HG à 18 euro

* 4-gangen menu 69 euro
-Selectie wijnen per glas bij

VG, TG en HG à 27 euro

** 5-gangen menu 82 euro
-Selectie wijnen per glas bij

VG, *TG, **TG en HG à 36 euro

De menu serveren wij steeds voor uw volledige tafelgezelschap

Veggie menu

Amuses
Voorgerecht

BIETEN structuren

*Tussengerecht

VOLKOREN RISOTTO

**Tussengerecht

POMPOEN soorten

Hoofdgerecht

SAVOOIKOOL - Pas de Rouge

Nagerecht

APPEL ELSTAR

- kaasplank i.p.v. dessert  + 8

- extra gang kazen + 14

3-gangen menu 49 euro
- Selectie wijnen per glas bij

VG en HG à 18 euro

* 4-gangen menu 59 euro
-Selectie wijnen per glas bij

VG, TG en HG à 27 euro

** 5-gangen menu 82 euro

-Selectie wijnen per glas bij

VG, *TG, **TG en HG à 36 euro

De menu serveren wij steeds voor uw volledige tafelgezelschap

Top. Wat en hoe het op het bord komt is top. Ons laten inspireren voor de wijn door sommelier. Mooie passende wijn.
Een adres die we blijven aanbevelen! 

Karel Lafosse