à La carte

Voorgerechten

Belgische quinoa, rode biet carpaccio, geitenyoghurt hangop, zeewier kaviaar

22

Frisse jonge maatjes met gepekelde koolrabi, komkommer jus,
krokantje van appel (suppl. Kaviaar + 12)

24

Tartaar van kalfsfilet pur, radijs, beukenzwam, zeesla,
vinaigrette van shiso (suppl. truffel + 7)

25

Hoofdgerechten

Vegan lasagne van gegrilde aubergine, courgette, tomatensaus, bloemkool bechamel saus, basilicum olie, balsamico

26

Catch of the day, geplette aardappel met sjalot, citroen, zomer groentjes, boterwei saus met prei-olie

32

Holstein entrecôte, groentencarpaccio met kruiden, gebakken look krieltjes, bearnaise- of pepersaus
enkel te verkrijgen voor 2 personen 45 p.p.

 

Nagerechten

Aardbei, gemarineerde rabarber, - jus, geitenroomijs, amandel 

12

Coupe Colonel, bio vodka, citroensorbet, munt, limoen

12

Kaasplank van 4 Belgische bio kazen, chutney, notenbrood

14

Seizoensmenu

Amuses

3 hartverwarmende hapjes van de chef

Voorgerecht

Tartaar van kalfsfilet pur, radijsjes, beukenzwam, zeesla,
jus van shiso (suppl. truffel + 7)

*Tussengerecht

Frisse jonge maatjes met gepekelde koolrabi, komkommer jus, krokantje van appel (suppl. Kaviaar + 12)

Hoofdgerecht

Catch of the day, geplette aardappel met sjalot, citroen, zomer groentjes, boterwei saus met prei-olie

Nagerecht

Aardbei, gemarineerde rabarber, - jus, geitenroomijs, amandel
- Kaasplank i.p.v. dessert  + 7

 

- 3-gangen menu 49 euro
     - Selectie wijnen per glas bij VG en HG à 18 euro

* 4-gangen menu 69 euro
-Selectie wijnen per glas bij VG, TG en HG à 27 euro

 

De menu serveren wij steeds voor uw volledige tafelgezelschap

Veggie menu

Amuses

3 hartverwarmende hapjes van de chef

Voorgerecht

Belgische quinoa, rode biet carpaccio, geitenyoghurt hangop, zeewier kaviaar

* Tussengerecht

Asperges gegrild, bio ei, tartaar - en crème van witte asperges, kruidenboter citroensaus

Hoofdgerecht

Vegan lasagne van gegrilde aubergine, courgette, tomatensaus,
bloemkool bechamelsaus, basilicumolie, balsamico (suppl. truffel + 7)

Nagerecht

Aardbei, gemarineerde rabarber, - jus, geitenroomijs, amandel, munt
- Kaasplank i.p.v. dessert  + 7

- 3-gangen menu 49 euro
- Selectie wijnen per glas bij VG en HG à 18 euro

* 4-gangen menu 59 euro
-Selectie wijnen per glas bij VG, TG en HG à 27 euro

 

De menu serveren wij steeds voor uw volledige tafelgezelschap

Ook verkrijgbaar in Vegan menu

Top. Wat en hoe het op het bord komt is top. Ons laten inspireren voor de wijn door sommelier. Mooie passende wijn.
Een adres die we blijven aanbevelen! 

Karel Lafosse