à La carte

Voorgerechten

Bio kleurrijke tomaten, consommé, zwarte olijf crumble, verse geitenkaas

24

Pijlinktvis à la plancha, Belgische quinoa, caponata salade, olijf crumble

26

Gebakken coquille ‘Dieppe’, peterseliewortel crème, bloemkool gepekeld en couscous van bloemkool, Riesling jus

29

Roodpootpatrijs filet en terrine van het boutje, herfstsalade, geroosterde hennepzaadjes, gepekelde rode ui, jus

28

Volkoren risotto, gebakken shiitake,

zacht gepocheerd eitje, walnotenolie, geraspte mosterdkaas

24

Hoofdgerechten

Gegrilde aubergine, courgetteslierten, knolselder bechamel saus, Belgische quinoa, geroosterde paprika, pesto 

29

Catch of the day, gekonfijte krieltjes en venkel, geroosterde paprika, witte wijn jus met citroentijm

34

Holstein entrecôte, groentencarpaccio met kruiden, gebakken look krieltjes, bearnaise- of pepersaus
enkel te verkrijgen voor 2 personen 45 p.p.

 

Nagerechten

Appeltjes gekarameliseerd, crumble van speculaaskruiden en amandel,
roomijs met speculoos

12

Coupe Colonel, bio vodka, citroensorbet, munt, limoen

12

Kaasplank van 4 Belgische bio kazen, chutney, notenbrood

14

Seizoensmenu

Amuses

hapjes van de chef

Voorgerecht

Roodpootpatrijs filet en terrine van het boutje, herfstsalade, geroosterde hennepzaadjes, gepekelde rode ui, jus

*Tussengerecht

Gebakken coquille ‘Dieppe’, peterseliewortel crème, bloemkool gepekeld en couscous van bloemkool, Riesling jus

**Tussengerecht

Pijlinktvis à la plancha, Belgische quinoa, caponata salade, olijf crumble

Hoofdgerecht

Catch of the day, gekonfijte krieltjes en venkel, geroosterde paprika, witte wijn jus met citroentijm

Nagerecht

Appeltjes gekarameliseerd, crumble van speculaaskruiden en amandel,
roomijs met speculoos
- Kaasplank i.p.v. dessert + 8

- Extra gang kazen + 14

 

- 3-gangen menu 49 euro
     - Selectie wijnen per glas bij VG en HG à 18 euro

* 4-gangen menu 69 euro
-Selectie wijnen per glas bij VG, TG en HG à 27 euro

** 5-gangen menu 82 euro
-Selectie wijnen per glas bij VG, *TG, **TG en HG à 36 euro

 

De menu serveren wij steeds voor uw volledige tafelgezelschap

Veggie menu

Amuses

hapjes van de chef

Voorgerecht

Bio kleurrijke tomaten, consommé, zwarte olijf crumble, verse geitenkaas

* Tussengerecht

Volkoren risotto, gebakken shiitake, zacht gepocheerd eitje,
walnotenolie, geraspte mosterdkaas

**Tussengerecht

Spaghetti van pompoen, kruidenolie, fenegriek geitenkaas ‘t Reigershof

Hoofdgerecht

Gegrilde aubergine, courgetteslierten, knolselder bechamel saus, Belgische quinoa, geroosterde paprika, pesto

Nagerecht

Appeltjes gekarameliseerd, crumble van speculaaskruiden en amandel,
roomijs met speculoos
- Kaasplank i.p.v. dessert + 8

- Extra gang kazen + 14

- 3-gangen menu 49 euro
- Selectie wijnen per glas bij

VG en HG à 18 euro

* 4-gangen menu 59 euro
-Selectie wijnen per glas bij

VG, TG en HG à 27 euro

** 5-gangen menu 82 euro-Selectie wijnen per glas bij VG, *TG, **TG en HG à 36 euro

 

De menu serveren wij steeds voor uw volledige tafelgezelschap

Top. Wat en hoe het op het bord komt is top. Ons laten inspireren voor de wijn door sommelier. Mooie passende wijn.
Een adres die we blijven aanbevelen! 

Karel Lafosse