
Respect voor het ritme van de natuur
Seizoensmenu
Amuses
Voorgerecht
Gerookte buikspek - bietjes - ajuinjus - lavas kaascrème
*Tussengerecht
Sint-Jakobsvrucht uit Dieppe - knolselder - hazelnoot - beurre blanc
**Tussengerecht
Pijlinktvis ceviche - schorseneren
Hoofdgerecht
Catch of the day
of
Parelhoen (+10)
Nagerecht
Peer - amandel roomijs - bloedappelsien - ganache van witte chocolade
- kaasplank i.p.v. dessert + 9
- extra gang kazen + 15
3-gangen menu 54
- Selectie wijnen per glas bij
VG en HG 18
* 4-gangen menu * 72
- Selectie wijnen per glas bij
VG, TG en HG 27
** 5-gangen menu ** 84
- Selectie wijnen per glas bij
VG, *TG, **TG en HG 36
Veggie menu
Amuses
Voorgerecht
Tartaar van bieten - ajuinjus - feta geitenkaas - lavas crème
*Tussengerecht
Structuren van knolselder - ei 63° - hazelnoot - beurre blanc
**Tussengerecht
Ceviche van schorseneren - winter radijs - rode ui
Hoofdgerecht
Thaise kokos curry - berloumi - patatjes - groente
Nagerecht
Peer - amandel roomijs - bloedappelsien - ganache van witte chocolade
- kaasplank i.p.v. dessert + 9
- extra gang kazen + 15
3-gangen menu 54
- Selectie wijnen per glas bij
VG en HG 18
* 4-gangen menu * 72
- Selectie wijnen per glas bij
VG, TG en HG 27
** 5-gangen menu ** 84
- Selectie wijnen per glas bij
VG, *TG, **TG en HG 36
De chef houdt graag rekening met voedselallergieën en dieetwensen die vòòraf zijn doorgegeven bij de reservatie. Voor aanpassingen die in het restaurant zelf worden gevraagd, wordt een supplement per gerecht aangerekend.
Op vrijdag- , zaterdagavond en op feestdagen worden enkel de 4 en 5 gangen geserveerd (keuze uit veggie en seizoensmenu kan gecombineerd worden).
We serveren enkel de menu's 3, 4 of 5 gangen. A la carte gerechten zijn niet meer beschikbaar.
1 tafel = 1 rekening
no show = 45 euro p.p. (Indien u niet komt opdagen, zonder ons te verwittigen)