
Respect voor het ritme van de natuur
Seizoensmenu
Amuses
Voorgerecht
JONGE MAATJES
Irish Mor oester (+ 7eur), appel, boontjes, haringeitjes
*Tussengerecht
LANGOUSTINE
bisque, venkel, bio tomaten
**Tussengerecht
CEVICHE
Hoofdgerecht
NOORDZEEVIS
aardappel, zomer groente, jus van citroenverbena
of
HOLSTEIN ENTRECOTE
gebakken krieltjes, zomer groente, rozemarijn + 9 euro
Nagerecht
Aardbei - citroencrème - rabarber
- kaasplank i.p.v. dessert + 9
- extra gang kazen + 15
3-gangen menu 49
- Selectie wijnen per glas bij
VG en HG 18
* 4-gangen menu * 69
- Selectie wijnen per glas bij
VG, TG en HG 27
** 5-gangen menu ** 82
- Selectie wijnen per glas bij
VG, *TG, **TG en HG 36
Veggie menu
Amuses
Voorgerecht
TARTAAR VAN BIETJES
Yoghurt, spelt, pickles
*Tussengerecht
BERLOUMI
verschillende bio tomaten, olijf, amandelen, za'atar
**Tussengerecht
Carpaccio van gepekelde groente
Hoofdgerecht
AUBERGINE - COURGETTE
Belgische quinoa, artisjok-kaascrème
Nagerecht
Aardbei - citroencrème - rabarber
- kaasplank i.p.v. dessert + 9
- extra gang kazen + 15
3-gangen menu 49
- Selectie wijnen per glas bij
VG en HG 18
* 4-gangen menu * 69
- Selectie wijnen per glas bij
VG, TG en HG 27
** 5-gangen menu ** 82
- Selectie wijnen per glas bij
VG, *TG, **TG en HG 36
De chef houdt graag rekening met voedselallergieën en dieetwensen die vooraf zijn doorgegeven bij de reservatie. Voor aanpassingen die in het restaurant zelf worden gevraagd, wordt een supplement per gerecht aangerekend.
In het restaurant bieden we de gerechten uit beide menu's ook à la carte aan. Indien u A la carte eet, vragen wij een voorgerecht en hoofdgerecht te nemen per persoon.
Op zaterdagavond en op feestdagen worden enkel de Seizoensmenu en de Veggie menu van 4 en 5 gangen geserveerd.
De menu serveren wij steeds voor uw volledige tafelgezelschap
1 tafel = 1 rekening
no show = 45 euro p.p. (Indien u niet komt opdagen, zonder ons te verwittigen)