top of page

Respect voor het ritme van de natuur

Seizoensmenu

Amuses
Voorgerecht
Gerookte buikspek - bietjes - ajuinjus - lavas kaascrème

*Tussengerecht

Sint-Jakobsvrucht uit Dieppe - knolselder - hazelnoot - beurre blanc

**Tussengerecht

Pijlinktvis ceviche - schorseneren

Hoofdgerecht

Catch of the day 
of
Parelhoen (+10)

Nagerecht

Peer - amandel roomijs - bloedappelsien - ganache van witte chocolade

- kaasplank i.p.v. dessert  + 9

- extra gang kazen + 15

​3-gangen menu                                     54
 - Selectie wijnen per glas bij

VG en HG                                                18

* 4-gangen menu                               * 72
 - Selectie wijnen per glas bij

VG, TG en HG                                         27

** 5-gangen menu                          **  84
- Selectie wijnen per glas bij

VG, *TG, **TG en HG                            36

Veggie menu

 
Amuses
Voorgerecht
Tartaar van bieten - ajuinjus - feta geitenkaas - lavas crème

*Tussengerecht

Structuren van knolselder - ei 63° - hazelnoot - beurre blanc

**Tussengerecht

Ceviche van schorseneren - winter radijs - rode ui

 

Hoofdgerecht

Thaise kokos curry - berloumi - patatjes - groente

Nagerecht

Peer - amandel roomijs - bloedappelsien - ganache van witte chocolade

- kaasplank i.p.v. dessert  + 9

- extra gang kazen + 15

 

3-gangen menu                                     54
 - Selectie wijnen per glas bij

VG en HG                                                18

* 4-gangen menu                              *  72
 - Selectie wijnen per glas bij

VG, TG en HG                                         27

** 5-gangen menu                           ** 84

 - Selectie wijnen per glas bij

VG, *TG, **TG en HG                            36

De chef houdt graag rekening met voedselallergieën en dieetwensen die vòòraf zijn doorgegeven bij de reservatie. Voor aanpassingen die in het restaurant zelf worden gevraagd, wordt een supplement per gerecht aangerekend.

Op vrijdag- , zaterdagavond en op feestdagen worden enkel de 4 en 5 gangen geserveerd (keuze uit veggie en seizoensmenu kan gecombineerd worden).

We serveren enkel de menu's 3, 4 of 5 gangen. A la carte gerechten zijn niet meer beschikbaar.

1 tafel = 1 rekening

no show = 45 euro p.p. (Indien u niet komt opdagen, zonder ons te verwittigen)

bottom of page