Respect voor het ritme van de natuur

Seizoensmenu

 
Amuses
Voorgerecht
JONGE MAATJES 
Irish Mor oester (+ 7eur), appel, boontjes, haringeitjes

*Tussengerecht
LANGOUSTINE
bisque, venkel, bio tomaten

**Tussengerecht

CEVICHE

Hoofdgerecht
NOORDZEEVIS
aardappel, zomer groente, jus van citroenverbena

of

HOLSTEIN ENTRECOTE
gebakken krieltjes, zomer groente, rozemarijn + 9 euro

Nagerecht

Aardbei - citroencrème - rabarber

 

- kaasplank i.p.v. dessert  + 9

- extra gang kazen + 15

3-gangen menu                                     49
 - Selectie wijnen per glas bij

VG en HG                                                18

* 4-gangen menu                               * 69
 - Selectie wijnen per glas bij

VG, TG en HG                                         27

** 5-gangen menu                          **  82
- Selectie wijnen per glas bij

VG, *TG, **TG en HG                            36

Veggie menu

 
Amuses
Voorgerecht
TARTAAR VAN BIETJES
Yoghurt, spelt, pickles

*Tussengerecht

BERLOUMI
verschillende bio tomaten, olijf, amandelen, za'atar

**Tussengerecht

Carpaccio van gepekelde groente

 

Hoofdgerecht

AUBERGINE - COURGETTE
Belgische quinoa, artisjok-kaascrème

Nagerecht

Aardbei - citroencrème - rabarber

 

 

- kaasplank i.p.v. dessert  + 9

- extra gang kazen + 15

 

3-gangen menu                                     49
 - Selectie wijnen per glas bij

VG en HG                                                18

* 4-gangen menu                              *  69
 - Selectie wijnen per glas bij

VG, TG en HG                                         27

** 5-gangen menu                           ** 82

 - Selectie wijnen per glas bij

VG, *TG, **TG en HG                            36

De chef houdt graag rekening met voedselallergieën en dieetwensen die vooraf zijn doorgegeven bij de reservatie. Voor aanpassingen die in het restaurant zelf worden gevraagd, wordt een supplement per gerecht aangerekend.

 

In het restaurant bieden we de gerechten uit beide menu's ook à la carte aan. Indien u A la carte eet, vragen wij een voorgerecht en hoofdgerecht te nemen per persoon.

Op zaterdagavond en op feestdagen worden enkel de Seizoensmenu en de Veggie menu van 4 en 5 gangen geserveerd.

De menu serveren wij steeds voor uw volledige tafelgezelschap

1 tafel = 1 rekening

no show = 45 euro p.p. (Indien u niet komt opdagen, zonder ons te verwittigen)