
Respect voor het ritme van de natuur
Seizoensmenu
Amuses
Voorgerecht
Mechelse asperges - ei 63° - Riesling mousseline saus - peterselie
*Tussengerecht
Coquille uit Dieppe - grondwitloof - schorseneer - Vin Jaune
**Tussengerecht
Gerookte hondshaai - radijs - venkel
Hoofdgerecht
Catch of the day
of
Lam (+10)
Nagerecht
Peer - amandel roomijs - karamel - chai
- Belgische kazen i.p.v. dessert + 10
- extra gang kazen + 16
3-gangen menu 54
- Selectie wijnen per glas (vg + hg) 18
* 4-gangen menu 72
- Selectie wijnen per glas (3) 27
** 5-gangen menu 84
- Selectie wijnen per glas (4) 36
Veggie menu
Amuses
Voorgerecht
Mechelse asperges - ei 63° - Riesling mousseline saus - peterselie
*Tussengerecht
Koningsoesterzwam - grondwitloof - schorseneer - Vin Jaune
**Tussengerecht
Gerookte aardappel - radijs - venkel
Hoofdgerecht
Berloumi - belgische quinoa - bio groente - citroenverbena jus
Nagerecht
Peer - amandel roomijs - karamel - chai
- Belgische kazen i.p.v. dessert + 10
- extra gang kazen + 16
3-gangen menu 54
- Selectie wijnen per glaS (vg + hg) 18
* 4-gangen menu 72
- Selectie wijnen per glas bij (3) 27
** 5-gangen menu 84
- Selectie wijnen per glas bij (4) 36
De chef houdt graag rekening met voedselallergieën en dieetwensen die vòòraf zijn doorgegeven bij de reservatie. Voor aanpassingen die in het restaurant zelf worden gevraagd, wordt een supplement per gerecht aangerekend.
Op vrijdag- , zaterdagavond en op feestdagen worden enkel de 4 en 5 gangen geserveerd (keuze uit veggie en seizoensmenu kan gecombineerd worden).
Omdat we met pure en dagverse producten werken, serveren wij enkel de menu's in 3, 4 of 5 gangen.
1 tafel = 1 rekening