Respect voor het ritme van de natuur

Seizoensmenu

Amuses
Voorgerecht
Tartaar van zeebarbeel - venkel

*Tussengerecht

Sint-Jakobsvrucht uit Dieppe - bloemkool - Macvin

**Tussengerecht

Pijlinktvis ceviche

Hoofdgerecht

Catch of the day 
of
Wilde eend (+10)

Nagerecht

Mandarijn - chocolade

- kaasplank i.p.v. dessert  + 9

- extra gang kazen + 15

​3-gangen menu                                     54
 - Selectie wijnen per glas bij

VG en HG                                                18

* 4-gangen menu                               * 72
 - Selectie wijnen per glas bij

VG, TG en HG                                         27

** 5-gangen menu                          **  84
- Selectie wijnen per glas bij

VG, *TG, **TG en HG                            36

Veggie menu

 
Amuses
Voorgerecht
Tartaar van Heirloom tomaten - venkel

*Tussengerecht

Risotto van volkoren spelt - bloemkool - shiitake - ei 63°

**Tussengerecht

Carpaccio van bieten in espresso

 

Hoofdgerecht

Pompoen soorten, gegrilde kaas, boekweit

Nagerecht

Mandarijn - chocolade

- kaasplank i.p.v. dessert  + 9

- extra gang kazen + 15

 

3-gangen menu                                     54
 - Selectie wijnen per glas bij

VG en HG                                                18

* 4-gangen menu                              *  72
 - Selectie wijnen per glas bij

VG, TG en HG                                         27

** 5-gangen menu                           ** 84

 - Selectie wijnen per glas bij

VG, *TG, **TG en HG                            36

De chef houdt graag rekening met voedselallergieën en dieetwensen die vooraf zijn doorgegeven bij de reservatie. Voor aanpassingen die in het restaurant zelf worden gevraagd, wordt een supplement per gerecht aangerekend.

 

In het restaurant bieden we de gerechten uit beide menu's ook à la carte aan. Indien u A la carte eet, vragen wij een voorgerecht en hoofdgerecht te nemen per persoon.

Op zaterdagavond en op feestdagen worden enkel de Seizoensmenu en de Veggie menu van 4 en 5 gangen geserveerd.

De menu serveren wij steeds voor uw volledige tafelgezelschap

1 tafel = 1 rekening

no show = 45 euro p.p. (Indien u niet komt opdagen, zonder ons te verwittigen)