top of page

Respect voor het ritme van de natuur

Seizoensmenu

Amuses
Voorgerecht
Mechelse asperges - ei 63° - Riesling mousseline saus - peterselie

*Tussengerecht

Coquille uit Dieppe  - grondwitloof - schorseneer - Vin Jaune

**Tussengerecht

Gerookte hondshaai - radijs - venkel

Hoofdgerecht

Catch of the day 
of
Lam (+10)

Nagerecht

Peer - amandel roomijs - karamel - chai

 

- Belgische kazen i.p.v. dessert  + 10

- extra gang kazen + 16

​3-gangen menu 54
- Selectie wijnen per glas (vg + hg) 18

* 4-gangen menu 72
- Selectie wijnen per glas (3) 27

** 5-gangen menu 84
- Selectie wijnen per glas (4) 36​

Veggie menu

Amuses
Voorgerecht
Mechelse asperges - ei 63° - Riesling mousseline saus - peterselie

*Tussengerecht

Koningsoesterzwam  - grondwitloof - schorseneer - Vin Jaune

**Tussengerecht

Gerookte aardappel - radijs - venkel

 

Hoofdgerecht

Berloumi - belgische quinoa - bio groente - citroenverbena jus

Nagerecht

Peer - amandel roomijs - karamel - chai

- Belgische kazen i.p.v. dessert  + 10

- extra gang kazen + 16

 

​3-gangen menu 54
 - Selectie wijnen per glaS (vg + hg) 18

* 4-gangen menu 72
 - Selectie wijnen per glas bij (3) 27

** 5-gangen menu 84

 - Selectie wijnen per glas bij (4) 36​

De chef houdt graag rekening met voedselallergieën en dieetwensen die vòòraf zijn doorgegeven bij de reservatie. Voor aanpassingen die in het restaurant zelf worden gevraagd, wordt een supplement per gerecht aangerekend.

Op vrijdag- , zaterdagavond en op feestdagen worden enkel de 4 en 5 gangen geserveerd (keuze uit veggie en seizoensmenu kan gecombineerd worden).

Omdat we met pure en dagverse producten werken, serveren wij enkel de menu's in 3, 4 of 5 gangen.

1 tafel = 1 rekening

bottom of page