No nonsense, gezellig tafelen in het historisch centrum van Brugge

In Réliva wil chef Lien haar passie voor pure en (h)eerlijke producten en wijn delen met haar
gasten. Haar culinaire creaties worden geïnspireerd door wat het land, de zee en de lucht op
dat eigenste moment te bieden hebben. Hiervoor werkt ze enkel samen met lokale boeren,
vissers en jagers die het ritme van de natuur volgen. Respect voor de biologische land- en
tuinbouw en het dierenwelzijn staan hierbij voorop.

gerecht 1.jpg

Vanuit haar moderne keuken houdt ze contact met de zaal die door haar partner Cédric wordt gerund. In zijn eigen ongedwongen stijl zorgt hij voor de bediening, en geeft hij graag advies over de menu en de bijpassende biologische, biodynamische en natuurwijnen.

Lien export.png
restau.jpg

In Réliva kom je terecht in een oase van rust en warme gezelligheid die zowel de lokale bevolking als gasten van over de hele wereld aanspreekt. In de stemmige en moderne inrichting met authentieke elementen is het kleurrijk beschilderde barmeubel van graffiti-artiest Jamz Jamezon een opmerkelijke eye-catcher. 

tuin 2.jpg

De stadstuin met imposant zicht op de kathedraal biedt verkoeling tijdens warme zomerdagen.

tuin.jpg