RESTAURANT

 

Chef Lien studeerde aan de Brugse hotelschool Spermalie. Het zijn vooral haar passie en zelfstandigheid die zorgen voor smaakvolle gerechten. Zij kookt graag met biologische groenten en kruiden als basis.

 

Greet is de lijm in ons familie restaurant. Zij staat en helpt waar de nood zich aandient. Zij is de praktische mama die veel over heeft voor haar dochter.

 

Eddy is de sommelier met een passie voor biologische wijnen. Alle aangeboden wijnen werden zorgvuldig geselecteerd bij de familiale domeinen zelf. Bij Wijnkeldermeester, het import bedrijf, kunnen alle wijnen geproefd en aangekocht worden.

 

Guillaume verzorgt de zaal met natuurlijk enthousiasme en professionaliteit.

In restaurant Réliva serveren we gerechten naargelang de seizoenen en het ritme van de natuur.

 

Met passie en respect gebruiken we lokale biologische producten van boerderijen
en kwekerijen in de nabije omgeving van Brugge.

Voedselproducenten zijn het hart en de ziel van onze keuken.

.